Llicenciat en dret per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.

Violinista, amb formació musical des dels 3 anys amb el mestre Albert Sàrrias.

Regatista de patí de vela, apassionat de la vela i del mar.

Vaig néixer el 9 d’agost de 1984 a la ciutat de Barcelona. Sóc violinista i llicenciat en dret per laUniversitat Pompeu Fabra de Barcelona.

A l’edat de 3 anys vaig començar a estudiar violí amb el mestre Albert Sàrrias sota el mètode Suzuki. I poc després, vaig iniciar-me amb els estudis de cant i solfeig amb la professora Maria Salietti. Quan tenia 10 anys vaig ingressar a l’Escolania de Montserrat on vaig seguir estudiant violí amb Antoni Guinjoan i M. Jesús Castro, piano amb el mestre Carles Viarnès i música de cambra amb Emili Blasco. Durant aquesta època vaig ser el concertino de l’orquestra de Montserrat, sota la batuta del Pare Jordi-Agustí Piqué.

Als 14 anys vaig deixar l’Escolania i vaig seguir amb els estudis mitjans de música a l’Escola de Música de Barcelona que té com a mestres Ben Kreitz, Gerard Claret, Pere Bardagí i el violinista Agustín León Ara. També vaig fer estudis d’harmonia, contrapunt, fuga i composició amb el compositor Víctor Estapé. No he descansat en la meva formació musical i també vaig fer cursos de violí arreu d’Europa, destacant els curs de Tui, on vaig tenir mestres com Nelly Eskolnikowa i Francisco Comesaña; i el curs internacional de música d’Oviedo, amb el mestre Ruggeri Ricci i a l’escola suïssa Yehudi Menuhin amb el mestre Alberto Lissy. M’he dedicat a la gestió musical a través de l’empresa Musicadecasament SCP i Agència Musical on portava la representació musical de més de 120 músics.

L’escolaritat obligatòria la vaig fer a l’escola Thau (educació primària i secundària) i a l’Escolania de Montserrat (1994-1998). Vaig estudiar la carrera de Dret a la Universitat Pompeu Fabra (2003-2009).

Sóc regatista de Patí Català i participo en regates entre setmana a Barcelona quan la feina m’ho permet.

Palmarès destacat: 

Campió de Catalunya de Patí de Vela, 2a Categoria el 2004; 

Guanyador de la Copa d’Espanya de Patí, 2a Categoria, el 2004; 

Subcampió de la Copa d’Europa de Patí de Vela, 1a Categoria, el 2013.