President de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC).

President de la Federació Catalana de Vela.

President de la International Patin Sailing Association (ADIPAV) i Secretari Nacional de la CPVB.

La meva trajectòria professional està sempre en contacte amb l’esport i amb la meva vocació de dirigir grans entitats esportives.

Des de l’any 2014, com a president de la UFEC, porto liderant més de 30 projectes per la defensa i la millora de l’esport català, i de tot el sector esportiu. en general. He impulsat programes per la inclusió laboral de joves en risc d’exclusió social mitjançant l’activitat esportiva o per la certificació de la gestió ètica i responsable de les entitats esportives. L’any 2022, hem liderat el primer Congrés Internacional de l’Esport Femení, hem recuperat la Fira de l’Esport Català i també hem consolidat la presència de l’esport federat al món amb Esport+, la nova OTT de l’esport català.

Al 2013, vaig ser escollit Vicepresident 1r de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (2013) per contribuir en els objectius d’aquesta institució, que són: Promocionar i representar l’esport federat a Catalunya; col·laborar i participar amb organismes públics i entitats privades en el desenvolupament i la millora de l’esport en general; fomentar i promocionar les activitats de les seleccions esportives catalanes, dels clubs esportius federats i dels seus i de les seves esportistes, tant a l’àmbit autonòmic, com internacional i, finalment, projectar Catalunya com a país esportiu.

He estat membre de la Junta Directiva i del Comitè executiu de la Real Federació Espanyola de Vela des del 2004, així com membre de la comissió delegada i de l’assemblea d’aquesta entitat, des del 2009. 

El 29 de maig de 2009, desprès d’una lluitada cursa electoral, vaig guanyar les eleccions de la Federació Catalana de Vela. La meva candidatura es presentava amb un contundent programa anomenat “Hissem la Vela del Canvi” que apostava per convertir la Federació en una entitat enfocada a donar serveis als clubs, escoles i esportistes. Complint amb l’objectiu plantejat en la meva primera candidatura i superant amb escreix les fites marcades, vaig ser reelegit com a President de la Federació Catalana de Vela, el 16 de gener de 2013, com a candidatura única i amb el suport del 95% dels avals.

He organitzat la Volta Menorca els anys 2006 i 2008, tradicional regata de Patí de Vela que voreja la illa de Menorca. Aquesta prova, en la qual els resultats no constitueixen el més important, es caracteritza pel seu esperit aventurer, se celebra cada dos anys, essent la primera edició el 2006. 

Vaig ser Secretari Nacional de Patí de Vela i President de l’ADIPAV (International Patin Sailing Association) des del 2004 fins al 2009. Durant aquests 5 anys de mandat, l’associació va veure incrementat el nombre d’associats per cinc, va viure la major repercussió mediàtica de la seva història i va dotar d’importants recursos propis que li van permetre organitzar regates d’alt nivell i estimular l’activitat de la classe júnior. Per tot això, al 2012 vaig ser nomenat President d’Honor de l’entitat amb tant sols 28 anys.

Temps de decidir, temps de sumar
Barcelona: UFEC, juny 2015, p. 130.
ISBN 978-84-92931-50-70.

Qué es el patín a vela, a: Navegando en patín a vela.
Barcelona: Paidotribo, 2007, p. 12-30.
ISBN 9788480199353.