L’oferta formativa de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) es fa a través de l’Euncet Business School. Des del 2016 és una de les tres entitats sòcies juntament amb Ubae-Eurofitness i Leitat. Aquesta escola de negocis, adscrita a la Universitat Politècnica de Catalunya, fa més de 30 anys que genera espais d’aprenentatge i coneixement.

Finalment el 2018, la UFEC impulsa un nou grau de titulació universitària oficial en “Ciències i Tecnologia Aplicades a l’Esport i el Fitness”. Els nous estudis es podran cursar a Barcelona (Can Dragó) a partir del pròxim mes de setembre. La titulació és una proposta de formació pionera a Catalunya que neix amb l’objectiu de formar professionals del món de l’esport amb un perfil molt ampli.

D’aquesta manera, la EUNCET amplia el seu ventall d’estudis portant els valors de l’esport a un grau de quatre anys i 240 crèdits universitaris. Aquest grau s’apropa a l’esport des de la innovació i des de les necessitats actuals que tenen els grans clubs i l’esport professional.

Més informació del grau aquí.